Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)92g102kcal21.2g0g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 92g17kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Parsakaali brokkoli 48g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g15g12kcal0.6g2.8g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g5.5g3.9kcal0.4g0.5g0.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g402kcal51.4g17.4g12.6g5.6g
Valittu annoskoko312g201kcal25.7g8.7g6.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal12.9g4.4g3.2g1.4g
Arvot/100g100g64kcal8.2g2.8g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375