Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 143g40kcal1.7g5.8g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g90g116kcal18.8g0g3.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g361kcal43g20g8.4g8.6g
Valittu annoskoko313g181kcal21.5g10g4.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g90kcal10.8g5g2.1g2.2g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589