Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g224g322kcal49.3g0g13.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g40g48kcal0.9g1.9g4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g40g44kcal0.9g1.6g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g926kcal102.6g8.4g52.6g1g
Valittu annoskoko313g463kcal51.3g4.2g26.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g232kcal25.7g2.1g13.2g0.3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.3g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691