Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g5.8g20kcal1.2g0g1.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto29g82kcal5.5g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 93g207kcal16.3g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g776kcal49.8g15.2g57g7.8g
Valittu annoskoko312g388kcal24.9g7.6g28.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g194kcal12.5g3.8g14.3g2g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158