Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g67kcal0.1g0.1g7.4g0g
Valkokaali keräkaali 154g43kcal1.8g6.2g0.3g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 123g273kcal21.5g0g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g9g8.8kcal0.1g1.7g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g793kcal47.4g18g57.2g7g
Valittu annoskoko312g397kcal23.7g9g28.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal11.9g4.5g14.3g1.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326