Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Lanttu 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 4.5g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka6.1g5kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Seiti pakaste 61g48kcal10.8g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g242kcal27.8g9.8g9.4g3.8g
Valittu annoskoko312g121kcal13.9g4.9g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal7g2.5g2.4g1g
Arvot/100g100g39kcal4.4g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160