Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g100g40kcal0.5g12g0.2g0g
Juuressose Pirkka 500g100g40kcal0.7g8.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g3g27kcal0g0g3g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g25kcal1.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g267kcal6g42.2g10.8g0g
Valittu annoskoko313g133kcal3g21.1g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal1.5g10.6g2.7g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522