Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 93g104kcal19.6g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha porsaan 12%46g98kcal8.3g0g5.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 35g96kcal0.7g1g9.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk46g12kcal0.3g2.5g0.1g0.6g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä12g36kcal1.3g0g3.2g0g
Juusto, mozzarella 12g30kcal2.2g0g2.3g0g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper46g162kcal5.6g32.9g0.6g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.5g22kcal0g0.1g2.5g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1175kcal76.8g75g58.2g1.6g
Valittu annoskoko313g588kcal38.4g37.5g29.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g294kcal19.2g18.8g14.6g0.4g
Arvot/100g100g188kcal12.3g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662