Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali164g35kcal2g5.6g0.3g3.5g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 44g100kcal8.3g0g7.4g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g11g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g46kcal0.3g0.5g4.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g14kcal0.6g3.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g393kcal22.8g19.6g25g7.6g
Valittu annoskoko313g197kcal11.4g9.8g12.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal5.7g4.9g6.3g1.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051