Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 215g307kcal26.9g0.6g22g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)29g111kcal8.5g0g8.5g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä10g70kcal0.1g0.1g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g976kcal71g1.4g76.6g0g
Valittu annoskoko313g488kcal35.5g0.7g38.3g0g
Annoskoko puolitettuna156g244kcal17.8g0.4g19.2g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134