Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g179g71kcal0.9g21.4g0.4g0g
Kaurahiutale 14g54kcal2.1g8.1g1g1.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton11g77kcal0g0g8.6g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)46g163kcal5.6g32g0.9g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1146kcal29.6g208g23.2g11.6g
Valittu annoskoko313g573kcal14.8g104g11.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g286kcal7.4g52g5.8g2.9g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844