Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus68g232kcal15.7g36.2g2.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jalopeno, Rainbow 100g2.2g1.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g49g17kcal0.5g3.3g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.2g6.1kcal0.4g1.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)27g44kcal0.7g0.7g4.1g0g
Tonnikala vedessä 35g36kcal7.7g0g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g58kcal6.6g0.4g3.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g810kcal63.8g86.6g22g10.4g
Valittu annoskoko313g405kcal31.9g43.3g11g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g203kcal16g21.7g5.5g2.6g
Arvot/100g100g130kcal10.2g13.9g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644