Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen23g166kcal0.2g0.2g18.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g215g73kcal0.4g15.3g0.6g3.9g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g15g58kcal0g14.5g0g0g
Sokeri 26g106kcal0g26.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g969kcal5.2g146.2g38.6g9.2g
Valittu annoskoko313g485kcal2.6g73.1g19.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g242kcal1.3g36.6g9.7g2.3g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748