Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi179g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Porkkana 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)48g14kcal0.5g1.9g0.2g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 24g53kcal4.2g0g4.1g0g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g190kcal10.6g14.8g8.6g2.2g
Valittu annoskoko313g95kcal5.3g7.4g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g47kcal2.7g3.7g2.2g0.6g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954