Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.8g33.3g0.6g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 47g189kcal0g46.6g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 19g170kcal0g0g19.2g0g
Kardemumma, annos 2g1.2g3.8kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 49g145kcal9.1g1.2g11.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g88kcal0g21.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl7.9g46kcal1.7g0.4g4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1995kcal43.6g226.4g100.2g8.2g
Valittu annoskoko312g997kcal21.8g113.2g50.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g499kcal10.9g56.6g25.1g2.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.2g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424