Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 137g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 51g62kcal10.9g0g2.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g34g8.6kcal1.4g1.4g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)24g84kcal3.8g15.3g0.6g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g60kcal4.1g0g4.7g0g
Ranskankerma Valio26g72kcal0.6g0.9g7.2g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g610kcal41.8g37.4g32.2g3.6g
Valittu annoskoko313g305kcal20.9g18.7g16.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal10.5g9.4g8.1g0.9g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597