Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 85g39kcal0.4g6.9g0.2g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal1g8.2g0.1g0.6g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g5.9g7.1kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g195kcal3.6g31.4g4.4g8.2g
Valittu annoskoko313g97kcal1.8g15.7g2.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g49kcal0.9g7.9g1.1g2.1g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643