Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 93g378kcal0g93.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton88g18kcal0.3g1.4g0g0.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g44g193kcal1.6g1.1g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1178kcal3.8g191.2g40.4g0.2g
Valittu annoskoko313g589kcal1.9g95.6g20.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g295kcal1g47.8g10.1g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113