Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman41g69kcal4.9g0g4.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g10g36kcal1.3g7.1g0.2g0.3g
Ruskeita papuja, Rainbow27g23kcal1.5g3.8g0.1g5.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g51g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2g5.3kcal0.3g0.2g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.1g4.2kcal0.2g1g0.1g0.1g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g368kcal18.4g31g16.2g13.2g
Valittu annoskoko313g184kcal9.2g15.5g8.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal4.6g7.8g4.1g3.3g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933