Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g45g64kcal13.5g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4g0g0.3g
Vesi116g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.9g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g32g29kcal1g1.1g2.3g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g13g16kcal0.4g0.6g1.3g0g
Vihreä papu 26g8.2kcal0.5g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g341kcal33.4g23.8g11.6g4.2g
Valittu annoskoko313g171kcal16.7g11.9g5.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal8.4g6g2.9g1.1g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939