Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska 153g45kcal0.9g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 3.8g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pekoni, paistettu 33g168kcal5.4g0g16.5g0g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g540kcal13.8g19.6g44g7.2g
Valittu annoskoko313g270kcal6.9g9.8g22g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g135kcal3.5g4.9g11g1.8g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708