Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g66g40kcal6.6g2.8g0.2g0g
Sokeri 112g454kcal0g111.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g35.9g0.6g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g35kcal1.8g1g2.1g2.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1836kcal41.6g309.4g44g9.4g
Valittu annoskoko313g918kcal20.8g154.7g22g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g459kcal10.4g77.4g11g2.4g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920