Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 127g97kcal2.4g19.7g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paistijauheliha 10%51g86kcal10.2g0g5.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.8kcal0.3g0.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g398kcal26.6g43.4g12g3.6g
Valittu annoskoko313g199kcal13.3g21.7g6g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal6.7g10.9g3g0.9g
Arvot/100g100g64kcal4.3g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073