Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g33g77kcal3.7g5.7g5.4g0g
Vesi182g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Valio voi2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g296kcal11g28.4g16.8g2.6g
Valittu annoskoko313g148kcal5.5g14.2g8.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal2.8g7.1g4.2g0.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.5g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484