Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen12g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa71g12kcal0.3g1.8g0.4g0.5g
Tomaatti 89g20kcal0.5g3.1g0.3g1.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g4.8g39kcal0g0g4.8g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g88g237kcal13.2g4.4g18.5g0.9g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g24g62kcal7.1g0.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g760kcal43g22.8g55.2g6.4g
Valittu annoskoko313g380kcal21.5g11.4g27.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g190kcal10.8g5.7g13.8g1.6g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799