Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 217g63kcal2.2g10g0.7g3.9g
Vehnälese 3.3g7.4kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g74kcal0.4g0.7g7.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g358kcal11.8g23.6g21.4g10.2g
Valittu annoskoko313g179kcal5.9g11.8g10.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g90kcal3g5.9g5.4g2.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060