Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g81g49kcal1.2g10.6g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.3g2.7g0g0.5g
Palsternakka 8.1g5.2kcal0g1g0g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.1g23kcal1.5g0g1.8g0g
Vesi163g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g211kcal6.8g33.4g4.8g4.8g
Valittu annoskoko313g105kcal3.4g16.7g2.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g53kcal1.7g8.4g1.2g1.2g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097