Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g3.9g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Keittojuures, Pirkka28g7kcal0.3g1.3g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g42g39kcal8g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g25g17kcal3.8g0g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g245kcal27.6g28.2g2.2g2g
Valittu annoskoko312g122kcal13.8g14.1g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal6.9g7.1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514