Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 74g40kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g41g82kcal5.9g0.4g5.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste43g11kcal0.4g2.1g0.1g1.3g
Vesi151g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g289kcal15.6g25g14g3.8g
Valittu annoskoko313g144kcal7.8g12.5g7g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g72kcal3.9g6.3g3.5g1g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257