Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g87kcal10g0g5.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)105g26kcal1.1g5.8g0g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g249kcal23.2g15.6g10.6g4.2g
Valittu annoskoko313g124kcal11.6g7.8g5.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g62kcal5.8g3.9g2.7g1.1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139