BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)255g484kcal38.2g2g35.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Hunaja 10g34kcal0.1g8.2g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.1g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1108kcal80.8g34.8g72g0.8g
Valittu annoskoko313g554kcal40.4g17.4g36g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g277kcal20.2g8.7g18g0.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811