Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 52g42kcal0.8g8.7g0g1.6g
Lanttu 26g7.5kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g62g59kcal12.4g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g26g44kcal0.4g0.5g4.4g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g3.6g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g130g32kcal1.2g5.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g436kcal30.6g32.8g19g4.8g
Valittu annoskoko312g218kcal15.3g16.4g9.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g109kcal7.7g8.2g4.8g1.2g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.2g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543