Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g89g286kcal19.6g51.8g0.9g10.7g
Sokeri 89g362kcal0g89.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1296kcal39.2g282g1.8g21.4g
Valittu annoskoko313g648kcal19.6g141g0.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna156g324kcal9.8g70.5g0.5g5.4g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976