Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g30g135kcal2.3g20.3g4.8g1.1g
Suolapähkinä, taffel7.5g48kcal2.1g1g4g0.6g
Suklaa tumma 15g77kcal0.6g8g4.6g0.8g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 75g125kcal5.6g3g9.7g1.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g26g34kcal3.4g0.1g2.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 9g26kcal1.4g0g2.2g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g37g217kcal11.1g4.3g17.2g3.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen15g82kcal1.6g7.3g4.9g0.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1943kcal60g162g115.4g15.6g
Valittu annoskoko313g971kcal30g81g57.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna156g486kcal15g40.5g28.9g3.9g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882