Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 85g33kcal0.9g5.9g0.2g2.1g
Kaali, valkokaali85g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Kasvisliemikuutio 4.7g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Viinietikka 4.3g0.9kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g85g271kcal9.7g0g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g777kcal25.4g22.8g44.4g9.4g
Valittu annoskoko313g388kcal12.7g11.4g22.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g194kcal6.4g5.7g11.1g2.4g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.6g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310