Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale116g151kcal20.8g2.5g7.1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras62g198kcal8.5g35.8g2g5.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 33g85kcal8.9g0g5.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)97g58kcal1g4.3g3.9g0.6g
Sinappi 5.8g7.6kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g998kcal79g86.8g37.8g11.6g
Valittu annoskoko313g499kcal39.5g43.4g18.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g249kcal19.8g21.7g9.5g2.9g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789