Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g267g93kcal2.7g18.1g1.3g3.7g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g20g60kcal3.8g0g5g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g5.8g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow5g13kcal0g0.4g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g393kcal13.8g38.6g21g7.8g
Valittu annoskoko313g196kcal6.9g19.3g10.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal3.5g9.7g5.3g2g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094