Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 176g344kcal32.9g0g23.8g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)53g95kcal10g0.1g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g10g12kcal0.2g0.6g0.9g0.1g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1032kcal96.2g5.4g69.2g1.6g
Valittu annoskoko313g516kcal48.1g2.7g34.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal24.1g1.4g17.3g0.4g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.9g11.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164