Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Keräkaali, 100g154g37kcal1.8g5.2g0.3g3.2g
Paistijauheliha 10%123g209kcal24.6g0g12.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g609kcal54g18g34.2g7.2g
Valittu annoskoko313g305kcal27g9g17.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g152kcal13.5g4.5g8.6g1.8g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436