Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g97g86kcal6.8g13.6g0.4g5g
Paprika, punainen24g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Auringonkukkaöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.9g6.3kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)21g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g10g28kcal1.7g0.1g2.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g369kcal19.6g35.2g16g11.6g
Valittu annoskoko312g184kcal9.8g17.6g8g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal4.9g8.8g4g2.9g
Arvot/100g100g59kcal3.1g5.6g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097