Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.5g5.6kcal1g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl172g583kcal24g109.7g5.3g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1289kcal50g219.6g23g19.8g
Valittu annoskoko313g645kcal25g109.8g11.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna156g322kcal12.5g54.9g5.8g5g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108