Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 34g22kcal0.2g4g0.1g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Porkkana 21g7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Juuriselleri 17g5.4kcal0.2g0.8g0g0.5g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g17g44kcal0.5g0.8g4.6g0.1g
Piparjuuri, annos 10g21g7.9kcal1g2.3g0.1g1.6g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g21g26kcal0.5g1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g291kcal6.8g33.4g14g9.6g
Valittu annoskoko313g145kcal3.4g16.7g7g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g73kcal1.7g8.4g3.5g2.4g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767