Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)3.2g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g112kcal3.9g22.8g0.7g1g
Sokeri21g85kcal0g20.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.2g0.2g5.1g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus15g47kcal1.6g9.5g0.2g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen185g61kcal6.1g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g789kcal35.6g125g15.8g4.4g
Valittu annoskoko313g394kcal17.8g62.5g7.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g197kcal8.9g31.3g4g1.1g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230