Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g18g60kcal2.5g0g5.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g56g129kcal6.2g9.6g9g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g486kcal20.4g42.6g29.2g2.2g
Valittu annoskoko313g243kcal10.2g21.3g14.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal5.1g10.7g7.3g0.6g
Arvot/100g100g78kcal3.3g6.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337