Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta61g92kcal12.3g0g4.9g0.1g
Parsakaali brokkoli 32g11kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g22g7.7kcal0.6g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g234kcal29.2g5.6g10.2g2.8g
Valittu annoskoko312g117kcal14.6g2.8g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g59kcal7.3g1.4g2.6g0.7g
Arvot/100g100g38kcal4.7g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572