Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g174g609kcal23.5g114.2g5g10.4g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.8g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Basilika, tuore1.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto39g166kcal5.4g0.2g16.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Saksanpähkinä 39g263kcal5.7g1.3g25.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2302kcal72.8g239.4g112.2g34.6g
Valittu annoskoko313g1151kcal36.4g119.7g56.1g17.3g
Annoskoko puolitettuna156g576kcal18.2g59.9g28.1g8.7g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278