Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g138g1006kcal1.4g1.4g110.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti32g58kcal0.9g3.9g4.5g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g18g8.6kcal0.3g1.3g0.2g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro18g5.6kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g28g60kcal6.3g0g3.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g28g179kcal8.3g0g11g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g23g26kcal0.2g1.4g2.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2749kcal40g26.6g265g5g
Valittu annoskoko313g1374kcal20g13.3g132.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g687kcal10g6.7g66.3g1.3g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020