Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g74g10kcal1.4g0.5g0.3g1.5g
Mango (tuore)62g41kcal0.3g9.4g0.2g1.3g
Avokado, kuorittu, kivetön 74g147kcal1.9g0.6g14.3g5g
Verigreippi, annos 250g62g32kcal0.6g8.1g0.1g1.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g31g277kcal0g0g30.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g9g9kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1037kcal8.6g41.4g91.4g18g
Valittu annoskoko312g519kcal4.3g20.7g45.7g9g
Annoskoko puolitettuna156g259kcal2.2g10.4g22.9g4.5g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037