Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona129g88kcal15.8g5g0.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl65g238kcal18.8g0g18.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu81g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 23g69kcal2g12.5g0.4g3.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g12g14kcal0.8g1.9g0.4g8.1g
Leivinjauhe 3.2g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1034kcal93g41.6g53g22.4g
Valittu annoskoko312g517kcal46.5g20.8g26.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal23.3g10.4g13.3g5.6g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101