Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kahvikerma hyla Valio10g14kcal0.3g0.4g1.2g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g142g256kcal27g0g15.6g0g
Lanttu 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss2g9kcal0.1g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g590kcal55.8g8.4g34.8g2.2g
Valittu annoskoko313g295kcal27.9g4.2g17.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g148kcal14g2.1g8.7g0.6g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.3g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139